AANMELDEN DIGISTERKER-DOCENTENTRAINING

Stichting Digisterker organiseert periodiek trainingen voor DJI-medewerkers. In deze docententraining wordt uitgelegd hoe, als docent, te werken met de cursus ‘Digisterker – Werken met de e-overheid’. Het volgen van de docententraining is een voorwaarde om deze cursus te kunnen geven. Na het volgen van de training ontvangt de docent/begeleider een certificaat en worden zijn of haar contactgegevens opgenomen in het Digisterker-certificeringsregister. De training duurt ongeveer 2 uur. Er kunnen maximaal 10 docenten per training meedoen. De training vindt online plaats via Microsoft Teams.

De aanmelding van deelnemers aan de docententraining gebeurt onder de verantwoordelijkheid van de kerngebruiker van de PI. U kunt iemand aanmelden voor de docententraining door gebruik te maken van onderstaand formulier. Na het verzenden van het formulier ontvangen zowel kerngebruiker als deelnemer een bevestiging via de mail, met daarin de gegevens van de online docententraining.

De volgende (online) docententraining is nog onbekend. Datum volgt.

Wilt u dat de docent/begeleider eerder dan de geplande docententraining aan de slag kan gaan? Of heeft u andere vragen over de docententraining? Neem dan contact op met Chantal Venema, relatiebeheerder DJI bij Stichting Digisterker.

e-mail: chantal.venema@digisterker.nl
telefoon: 06 1142 5910 / 053 2030 062

Lees in onze privacyverklaring hoe Stichting Digisterker omgaat met uw persoonsgegevens.

Stichting Digisterker
M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede
Telefoon: 053 2030 062
E-mail: info@digisterker.nl