Intervisie voor docenten ‘Digisterker – Werken met de e-overheid’

Ben je docent of begeleider van de cursus ‘Digisterker – Werken met de e-overheid’? Dan heb je wellicht al ervaring opgedaan met het begeleiden van cursisten in de bibliotheek. Deze ervaring is waardevol, ook voor andere docenten en begeleiders. Het van elkaar leren willen we graag stimuleren door het organiseren van online intervisiesessies. En het is een mooie gelegenheid om je kennis op te frissen!

Wat er tijdens de intervisie aan bod komt, bepalen de deelnemers zelf. Dat kan door elkaar te bevragen over diverse onderwerpen, zoals

– Hoe ga jij om met veiligheid en privacy tijdens de cursus?
– Hoe help je cursisten met hun vragen?
– Hoe ga je om met niveauverschillen in de groep van cursisten?
– Hoe gebruik je het Digisterker-cursusmateriaal tijdens de lessen?
– Wat behandel je en wat behandel je niet?
– …

De intervisie is bedoeld voor docenten en begeleiders en gaat over het geven van de cursussen en het werken met cursisten. Het gaat niet over het organiseren van de cursussen. De intervisie is onder begeleiding van moderator Chantal Venema.

Meld je aan
We organiseren online intervisiesessies van 1 uur op dinsdag 9 mei en maandag 15 mei. Per sessie is er plaats voor maximaal 15 deelnemers. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Na je aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging op het door jou ingevulde e-mailadres met daarin een link naar de online sessie. We maken gebruik van Zoom.

LET OP: VOL IS VOL!