Digisterker-docententraining

De cursus ‘Digisterker – Werken met de e-overheid’ ondersteunt groepen in de samenleving die moeite hebben met het gebruik van de digitale overheid. De cursussen worden meestal door de plaatselijke bibliotheek aangeboden. Bibliotheekmedewerkers, vrijwilligers en soms ambtenaren verzorgen deze cursussen.

Tijdens de Digisterker cursus ‘Werken met de e-overheid’ wordt gewerkt met de persoonlijke gegevens van de cursisten. Hiervoor zijn gedragsregels opgesteld. Het is van groot belang dat docenten zich hieraan conformeren. Daarom is de docententraining vereist om deze cursus te kunnen geven. Na het volgen ervan ontvangt de docent een certificaat en worden zijn of haar contactgegevens opgenomen in het Digisterker-certificeringsregister.

Meer informatie over de docententraining vindt u in de brochure Digisterker – docentenprofiel en docententraining.

Er zijn regelmatig Digisterker-docententrainingen, zowel online als fysiek.

Online training
Er kunnen minimaal 3 deelnemers, maximaal 10 deelnemers per online training meedoen. De online training duurt ongeveer 2,5 uur.

Fysieke training
Bij aanmelding van minimaal 5 deelnemers, maximaal 12 deelnemers kan de training ook fysiek plaatsvinden. De trainer komt dan naar uw locatie. De fysieke training duurt ongeveer 3,5 uur. Kiest u voor een docententraining op locatie? Dan nemen wij contact met u op om dit met u af te stemmen.

Aanmelding
Bent u Digisterker-coördinator bij de bibliotheek, dan kunt u deelnemers voor de docententraining aanmelden via onderstaand formulier. Na uw aanmelding krijgt u van ons automatisch een bevestiging op het door u ingevulde e-mailadres, met daarin de gegevens van de Digisterker-docententraining. Deze gegevens kunt u doorsturen naar de deelnemers aan de docententraining.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden.

Heeft u vragen over de docententraining? Neem dan per mail of telefoon contact met ons op.
e-mail: secretariaat@digisterker.nl
telefoon: 053 2030 062