Terug naar overzicht cursusmateriaal

Werkboeken bestellen bij Ricoh

Voor het printen van werkboeken werkt Stichting Digisterker samen met Ricoh Document Center Enschede. Met een bestelformulier kunt u uw bestelling plaatsen. Uw bestelling ontvangt u per pakketpost binnen de volgende 3 volle werkdagen. Ricoh handelt uw bestelling af. Aan de bestelling zijn kosten verbonden. Stem uw bestelling daarom eerst af met de Digisterker-coördinator van uw PI.

De prijs van werkboeken is afhankelijk van het aantal pagina’s per werkboek en van de verzendkosten. Een standaard werkboek van 176 pagina’s kost bij Ricoh zo’n € 20,- en een werkboek van bijvoorbeeld 300 pagina’s kost zo’n € 33,-. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. De verzendkosten tot 10 kg zijn ca. € 9,-. Klik hier voor het downloaden van het Excel-rekenblad, waarmee u het bedrag van uw bestelling snel kunt berekenen.

Om gebruik te kunnen maken van de werkboeken-printservice, moet u bij het samenstellen van het werkboek inloggen met het docentaccount dat betrekking heeft op uw gemeente. Daarmee komt de gemeentelijke module van de betreffende gemeente in het werkboek. Deze inloggegevens krijgt de lokale Digisterker-coördinator van Stichting Digisterker. Klik op de tegel hieronder, kies één van de mogelijkheden om een werkboek samen te stellen en volg de stappen.